Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 24 januari 2012

Två nya kursteman

Av Carro - 24 januari 2012 18:44

KURS I FILTTRÄNING 
På den här kursen lär vi hundarna att slappna av och hitta en trevlig sinnesstämning på en filt. Filten kan vi sedan använda i såväl träning som vardag för att reglera hundens aktivitetsnivå, hjälpa den att bearbeta miljöer och störningar samt koppla av i olika situationer. 
5 mars, 12 mars, 19 mars och 26 mars i Arninge, Täby. Klockan 18,30-20,30 900 kronor. Anmälan till carro@hundid.se


KURS I PLATTFORMSTRÄNING

På den här kursen lär vi hundarna att söka upp och stanna kvar på en plattform. Den ger hunden en tydlig uppgift och plats att vara på och därifrån kan vi jobba med allt från fotgående till fjärrdirigering. Vi använder plattformen till att skapa trygghet i att arbeta på avstånd från föraren utan att den drar sig närmare. Plattformen kan även användas som en startbox i träningen och för att träna självkontroll och kroppskontroll. 14 april, 10-15. Mer info och anmälan: www.dailydog.seJag kommer även hålla valpkurs, klickerkurs och belöningshelg för Dailydog under våren. Se deras hemsida för info och anmälan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se