Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

LCHF

Av Carro - 21 augusti 2011 21:50

Jag och Fredrik ska prova att äta LCHF under september månad. Jag har en del problem med min mage som läkarna inte finner något svar på vad det beror på och i tillägg till det vill jag gå upp några kilo. Jag blir inspirerad av massor med människor omkring mig som mår så otroligt bra på den här kosten och jag hoppas det ska hjälpa min mage. Vi har tidsbegränsat det till en månad till att börja med för att finna lite inspiration.


Vi har redan tjuvstartat genom att äta LCHF till huvudmåltiderna, frukost, lunch och middag. Nu är det bara allt där emellan som vi ska ändra på då vi dricker mängder med läsk, äter mycket godis och chips samt svullar i bakverk. Det kommer bli en stor förändring men det ska bli roligt och spännande att prova lite ny mat och se hur magen mår.

 
ANNONS
 
Tina

Tina

21 augusti 2011 22:31

Min mage mår toppen efter att ha krånglat i över 40 år.

http://workinglabs.wordpress.com

 
Lina

Lina

22 augusti 2011 07:35

Tips: Försök inte hitta saker att byta ut godis och läsk mot, försök istället att bryta vanorna! Man måste inte äta framför tvn, i bilen eller när ni nu äter. För där kommer ni göra de största vinsterna, ni slipper suget och ni slipper äta i onödan bara för att. Jag tror ni fixar det här utan problem :)

http://mybutterfly.blogg.se

 
Ninjakossan

Ninjakossan

25 augusti 2011 18:07

Lina har förstås rätt i att det bästa är att bryta vanorna, men om man ändå känner ett stort behov av något att bara "tugga på" så vill jag tipsa om ölkorv. Bra att ha hemma de stunder när en macka eller kaka känns extra lockande.

http://www.ninjakossan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se