Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 16 juni 2011

Fina, fina Farina

Av Carro - 16 juni 2011 19:24

Det är väl dags att skriva det där inlägget som tar emot så att skriva. Det blir bara konstigt om jag inte gör det.


Farina kommer flytta tillbaka till Försvaret. Ända sedan hon kom till oss så har det varit spänt mellan henne och Fia. Det har gått att hantera och det har blivit bättre i perioder så vi har diskuterat fram och tillbaka och försökt hitta lösningar. När Fredrik bad mig lämna tillbaka henne kändes det som att vi kommit till en punkt där det inte gick längre, för jag vet att han vet hur mycket jag tycker om henne och han skulle aldrig ha bett mig om han såg en annan utväg.


Det är tungt, så förbannat tungt. Hur mycket jag än visste att hon antagligen bara bodde här tillfälligt så gör det inte saken lättare. Jag har aldrig klickat så med en hund som jag gjort med henne, aldrig funkat så bra ihop från första stund. Även om det ändå bara är två månader kvar innan hon ska testas och antagligen in i dressyr så hade jag velat ha varenda stund där jag fick fortsätta jobba med denna härliga hund. Nu går dagarna så fort. Det är redan en vecka sedan vi bestämde att hon skulle flytta tillbaka och helt plötsligt är det bara en vecka kvar innan hon gör det.


Jag trodde aldrig att det skulle bli så här svårt och att jag kunde fastna så för en hund jag bara känt i fyra månader.


Fantastiska, underbart jobbiga fina Farina.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se