Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Helhet i fria följet

Av Carro - 15 maj 2010 16:55

Uthållighet är väl det främsta som saknas i vår appellydnad, då de flesta grunder sitter rätt bra. Här kommer resten av filmerna från när vi tränade helhet i fria följet nere vid stallet förra veckan:


Här tappar han lite i en vändning och med facit i hand borde jag inte brutit honom utan bara fortsatt och låtit honom reda ut det själv. Jag tyckte han hittade tillbaka bra och fick bra attityd även efter släppet.


En finfin attityd, kolla den söta svansen! Han tappar mitt i, men återigen tycker jag att han hittar tillbaka bra.


Här går han förbi tävlingsledar-Bella och bästa hundkompisen Trazzel (det är matte Lina som filmar). Bra!


Här börjar han sacka lite. I början av kedjan provar han några saktagåenden och jag får hjälpa honom med en belöning för utgångsställning. På andra rakan tappar han och då försöker jag springa ifrån honom, belöningen kommer när han jobbar sig tillbaka.

Film · Hund · Lydnad · Sid
 
ANNONS
 
Veronica Wihman

Veronica Wihman

21 maj 2010 20:09

kul med video-klipp! :)

http://wihman.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se