Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Älskade valp

Av Carro - 21 oktober 2009 20:42

Han har varit så guldig idag som bara en liten siddeluring kan vara. Började i morse med att ha klockren signalkontroll, visserligen bara på två kommandon (sitt och ligg) men ändock. Alla rätt :) Va ju tvungen att visa för Börnis hemma hos henne, och för Lina vid skolan och för Lina igen nere i stallet - så Sid har tränat signalkontroll på fyra olika ställen idag.


Vardagslydnaden går också framåt. Går riktigt fint i kopplet och tar betydligt mer spontankontakt än tidigare. Det känns att vi är på samma promenader nu och jag är återigen lycklig över att ha tagit tag i det här. Fick massa nya idéer från Åsa som har Sids brorsa på olika hanteringsövningar med nytt folk, vilket vi genast ska prova.


Skvallerträningen går också framåt och idag skvallrade han på en skällande hund på andra sidan ett staket. Det är sånt som gör en så himla glad!


Askari har inte fått göra så mycket idag, tiden har inte riktigt funnits eftersom jag hjälpte till på skolans agilitytävlingar under hela eftermiddagen. Resten av kvällen kommer ägnas åt pluggande, men jag är så trött så jag tror jag hoppar i säng snart och sparar plugg, städning och disk till i morgon istället. I morgon blir det hundträning för hela slanten på förmiddagen så hundarna är förhoppningsvis nöjda under eftermiddagen/kvällen. Då ska Askari få träna framåtsändande och kryp, kryp, kryp.


Allt för nu, nu ska jag jobba på med ett hemprov i samhällskunskap. Ogilla teoretiska gymnasieämnen väldigt mycket, men det är väl nödvändigt.


So long!

Sid
 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

22 oktober 2009 11:30

Vilken duktig liten Sid! Både söt och begåvad! :-D

http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se