Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Två sätt att se på dagen

Av Carro - 19 augusti 2009 21:08

På ett bra sätt: Härligt väder, cheescakefrukost, sökträning med trevliga människor, en Askari som gick som ett ljus, en Sid som minst gjorde detsamma och gjorde de finaste vindövningarna du kan tänka dig. En Ebba som fick köra sök för första gången på länge och var lycklig. Gott kaffe, trevligt prat och mycket bra idéer. Middag med grillade burgare och Vänner på TV. En lycklig sambo som fick klippa gräset. 


På ett dåligt sätt: Ebba hoppat upp på bordet och vält en oljelampa, kalender och diverse annat neroljat och soptunnestatus. Olja i hela köket. En Kråka på rymmen. Upptäckt att Kråkans alla rymningar i kombination med tidsbrist gjort hennes päls till ett tovnäste. Trött så in i helskotta. En internetbank som inte vill fungera. Hittat ett obetald räkning från Agria när jag letade efter kuvert till Fredrik. Ont i magen gjorde det svårt att få ner middagen.


Jag skulle både kunna säga att det var en väldigt bra och en väldigt dålig dag. Samtidigt. Snart går jag och lägger mig och hoppas morgondagen blir bättre (eller rättare sagt mindre dålig, för det har förutom dålig-listan varit en riktigt bra dag). Skumt.  

 
ANNONS
 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

20 augusti 2009 10:37

Ja du får väl försöka fokusera på det bra helt enkelt... Förresten, har du inte sett att jag har en särskild serieblogg? TRE stycken bloggar har jag. :-) Här är den: http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensserier

http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok

 
Lina

Lina

20 augusti 2009 15:24

Åh hur gott lät det inte med cheesecake dÅ! JAG VILL HA! Och snaaaaaaaaaart så ses vi igen, jag håller på längtar ihjäl mig. Kommer förhoppningsvis till forshaga redan på fredagkväll!!!

http://mybutterfly.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se