Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Shit vad tiden går fort

Av Carro - 16 juli 2009 23:53

I morgon åker jag hem igen, tiden har gått helt galet fort och jag vet inte var den har tagit vägen. Sökhelg, tränarutbildning, lydnadsläger, sökträningar och woooosh! så är de här veckorna slut.


Det har varit två riktigt givande veckor och nog känns det vemodigt alltid att åka härifrån. Jag har verkligen inte bloggat så mycket som jag skulle kunnat gjort, men när man väl suttit ner vid datorn har man velat göra något helt intelligensbefriande (som att sitta på AH t.ex ;) ). Jag har även pillat en hel del på nya hemsidan, så förhoppningsvis kommer den ut snart tillsammans med en liten förändring på hundid.se.


Idag har vi haft sista dagen på lydnadslägret då vi jobbat med tävlingsträning, proofing av stå, sitt, ligg och utgångsställning, sträcka tiden i utgångsställning och jaktinkallningar och galskap. Det har varit många fördelar med en så liten grupp, alla har fått utdelning av varandra och vi har fått mycket effektiv träningstid trots att vi kört ett ekipage i taget.  


På eftermiddagen har jag och Thomas tränat markeringsövningar med gul, vit och orange. Bra träningspass trots två trötta figgar/hundförare.


I morgon blir det sökträning utanför Oslo och sen kör Thomas mig till tåget, här är vi effektiva in i det sista!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

17 juli 2009 16:54

Välkommen hem. Jag har längtat efter dej.
Kram mamma

 
Anja og Hedda

Anja og Hedda

19 juli 2009 21:48

Håper dere hadde en fin tur hjem på fredag, er vel deilig å komme hjem etter å ha vært borte så lenge.

Håper vi sees igjen på en eller annen hundeaktivitet, og lykke til med mallevalpen!

http://heddablogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se