Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Bus och fart

Av Carro - 12 juli 2009 00:30

Idag har Askari fått köra ett pass med sändande till target. Stampträningen har gett resultat, jädrar vilket tempo han fick upp ibland. Han har blivit helt galen i fårskinnsleksaken jag köpte sist jag var här, vilket har avspeglats i vår avlämnandeträning. Han tuggar och tuggar och tuggar och så släpper han. Ebba har också svårt för att lämna av den leksaken bra, den är väldigt tuggvänlig.


Askari har också fått gå tre racepromenader. Jag och Fanny åkte till skogen med Askari och Missy och gick en runda med dem lösa. Missy tyckte att Askari var kul till en början, men när hon efter femtielfte försöket inte fick igång honom i "jaga-efter-så-fort-man-kan-lek" körde hon ignoreringsmetoden istället, vilket resulterade i en del lekinviter från Askari, men mest strosade (for) de bara omkring i sin egen takt. Härligt var det att komma ut i skogen.


På eftermiddagen gick jag en promenad med Askari, Squid och Pouge med de gula hundarna i koppel och galcockern racande runt oss. En väldigt jobbig lek tyckte både Askari och Squid. På kvällen fick Askari och Squid gå rastningsrunda tillsammans utan jobbig lillebrorsa, det uppskattades och de lekte som bara tusan.


Nu ska en trött malinutt och jag sova och ladda inför en morgondag med förberedelser inför lydnadsläger. Fanny har åkt i väg för två veckors agilitytävlingar, stort LYCKA TILL!


God natt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se