Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Alla inlägg under juni 2009

Av Carro - 4 juni 2009 22:13

Jag är så glad, nu behöver jag inte längre säga "jag ska antagligen ha valp till sommaren", "i sommar kommer förhoppningsvis en valp" etc. Nu finns han verkligen. Hoppas Åsa lägger upp bilder på hemsidan snart, jag ska dit på måndag och fotar säkert själv då. Fick några bilder på valparna av Åsa förut, ser ut att vara sex mörka, välmående korvar.


Nu ska jag snart sova och ladda inför avslutning i morgon. Hoppas jag kan sova.

Av Carro - 4 juni 2009 10:55

Valparna är på väg!


Och jag måste andas i en påse.

Av Carro - 4 juni 2009 10:41

Jag har ont ungefär överallt, nacke, axlar, rygg, svank och armar, ingen aning om varför. Känns som träningsvärk och mensvärk på samma gång, eller felbelastningsvärk. Vaknade i morse med axeln upptryckt mot örat så det kanske inte är så konstigt. Varför kan man inte sova normalt på ett sätt som inte gör att man får ont i kroppen?


Ska gå och handla lite nu, sen städa undan och göra mig i ordning inför terminens sista lektion. Lina kommer förbi innan och äter jordgubbar.


Allt för nu, so long!

Av Carro - 3 juni 2009 23:23

Har nackspärr av allt sittande framför datorn de senaste dagarna, så snart blir det sängen för mig. Tar sovmorgon i morgon, hoppas på valpar inte bara i drömmen inatt.


Har en ny (till) blogg där jag kommer skriva när jag har något mer "matnyttigt" att säga om hundar och hundträning. De flesta inlägg platsar i båda bloggarna och då kommer de också stå där, men ibland är det inlägg som bara passar i den ena och inte i den andra. Jag kommer lägga in en länk här när jag skrivit något i den andra bloggen, som nu när jag skrivit lite om störningsträning.

http://carro.hundid.se


Det var väl allt för nu, ska sova sista onsdagnatten i Värmland på tre månader nu, skönt! Jag räknar ner dagarna, en lektion och avslutning kvar innan sommarlov. Härligt!


Godnatt!

Av Carro - 3 juni 2009 21:19

http://www.hundid.se


Gick och la mig sen igår men vaknade tidigt efter att ha drömt att jag fick sms från Åsa om att valparna var på väg. Men det var bara en dröm... Kunde inte somna om i alla fall, vilket var ganska bra eftersom jag kom upp och fick hemsidan klar. Laddade upp den på nätet nu under eftermiddagen, så nu är den där. Den är ju fortfarande under konstruktion, men stommen och strukturen är färdig i alla fall och det känns jätteskönt.


Har varit i Karlstad och köpt kläder idag, vet inte när det hände senast. Det känns bra när man kommer hem, men väl där är det inte så där jätteroligt. Har aldrig varit någon shopoholic direkt.


Nu ska jag fila lite mera, blogga i min andra blogg http://carro.hundid.se och fixa lösenord och kategorier till Börnis (http://amanda.hundid.se) och Linas (http://lina.hundid.se) bloggar.


Hoppas på valpar i natt.


So long! 

Av Carro - 3 juni 2009 11:56

Vaknade jättetidigt i morse trots sovmorgon, men det var bara bra det för hemsidan är nu klar. Lägger upp den på nätet ikväll, spännande.


Nu ska jag följa med Börnis till Karlstad och ta farväl, man kommer ju inte ses på långa väger lika ofta de närmaste tre månaderna som man brukar göra.


So long!

Av Carro - 2 juni 2009 23:03

Hm, borde inte sitta och fortsätta fixa såhär sent på kvällen. Igår gjorde jag länkarna till hemsidan så här dags och när jag kontrollerade de idag har jag länkat samtliga sidor till www.aktivhund.se -tumme upp- Bara att börja om, vet inte ens hur det kunnat hända.


Idag har jag filat med bilder, vattenstämplar och fotograflänkar på alla bilder som ska upp. Har en fotograf kvar att få tillåtelse från och han är inte den lättaste att få tag på, hoppas jag får det före sommarlovet i alla fall. Än så länge inga bilder uppe som han har tagit, men jag har en hel del fina sådana på datorn som det kommer klia i fingrarna att använda.


Har även lagt sista finishen på texten om hundarna, den blev ändå sådär men det får vara. Min egen presentation ska göras i morgon, sen är det mesta klart. Skrev klart verksamhetindex idag med en kort text om hur jag tränar och instruerar, känner inte att jag behöver lägga ut världens längsta inlägg om träningsfilosofi men något vill man ju ska stå. Jag får Fannys hjälp med att bearbeta texten, är nog tur med tanke på att man lätt blir insnöad i sina egna texter när man suttit med de ett tag. Nu är de sidorna klara i alla fall.


Så, kvar att göra är redigera presentationen om mig, kurserna och lägga in listan på föreläsningsteman som jag lyckats tappa bort någonstans på den överfulla datorn. Trött? Jag? Nä... Det får jag fixa i morgon. Hade tänkt gå och lägga mig tidigt men det blev inte så, idag heller. Borde inte sitta på forumet heller, var precis på väg att dänga iväg ett riktigt elakt inlägg till en liten mansgris som inte heller kan gå och lägga sig. Man blir mer upprörd när man är trött, och märkligt nog verkar vissa människor se det som väldigt förstärkande när folk blir det. Får göra ett tappert försök till utsläckning ;)


Nej goda vänner, godnatt. Jag ska försöka sova lite nu, man vet ju aldrig när man kan få sms från Åsa om att det är knoddar på G, och då kommer man knappast kunna somna om.

Av Carro - 1 juni 2009 22:19

Det ekar lite tomt i lägenheten när man inte har några hundar springande runt fötterna på en. Har lagat både ordentlig lunch och middag och var klar med middagen långt innan Vänner började, det hör inte till vanligheterna. Måste äta upp all mat i frysen den här veckan, det blir korvstroganoff, wok, quorngrytor, burgare och veg.bacon tills det sprutar ut genom öronen. Vet inte hur jag ska få ihop det här, men glufs 1 och glufs 2 kommer ju hit i helgen så det kanske ska lösa sig. Två kilo ost ska ätas upp också, men det är bara att vräka i sig.


Annars har jag suttit och jobbat med hemsidan för fullt och den börjar faktiskt arta sig. Den här veckan ska jag försöka få ut den, har jag sagt det förut? Det blir bara så definitivt när man lägger ut en hemsida, och jag måste nog erkänna att jag är lite halvt skräckslagen inför det här. Men det är mer skräckblandad förtjusning tror jag.


Funderar på att hoppa i säng snart så man är pigg i morgon, inte för att det händer något särskilt men ändå. Ska visa elever från Lillerudsgymnasiet runt i hundstallet och förhoppningsvis fika massor under förmiddagens (obefintliga) lektioner. Fick tillbaka examensarbetet idag, mycket, mycket nöjd! Och så har jag och Susanne funderat på en plan för Swiper nästa termin och det känns också bra, tror att sommarens händelser bara kommer göra honom gott och förhoppningsvis få honom ännu roligare att träna sen.


Nej, allt för nu. So long, godnatt. I morgon kanske det kommer valpar.


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards