Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Alla inlägg under maj 2009

Av Carro - 1 maj 2009 18:34

Styrketräning igår morse, vad faan nu det ska vara bra för? Jag har SÅ ont, kunde knappt sova i natt, skriker så fort nån nuddar mig, kan knappt sitta och går som om jag skitit på mig. Det är fruktansvärt. Bada Kråkan var INTE roligt.


Nån smart idiot sa att "tio minuters träning varannan dag räcker". Och ja, för oftare kan man ju knappast hålla på om man ska va totalt j*vla handikappad dagen efter.


Våga vägra idrott.

Av Carro - 1 maj 2009 18:33

8 timmar som sagt, vilken resa!


Åkte strax efter tre från Forshaga, efter en jättemysig snabblunch på Linas balkong som jag fick stressa ifrån, vilket gjorde saken ännu värre.


Kom till Karlstad 45 minuter innan tåget behagade komma, hade Rickard och Rex till sällskap och det var tur det. Dagen hade blivit betydligt värre ensam.


Satte oss på tåget och fick höra att det ar solkurva på rälsen, en halvtimme till innan de kom på att tåget inte skulle kunna gå utan vi var tvugna att ta ersättningsbussar.


Ut och vänta ett par timmar på bussarna, som tillslut kom - men tog inte djur. Vi med hundar fick alltså inte åka med bussarna. Jaha? Vad gör man då?


Jo, man väntar ytterligare nån timme på TAXI. Fem hundar och fem hundägare och SJ trodde det skulle räcka med en. Jag sa direkt att det kommer aldrig gå och förklarade att min hund inte tycker om andra hundar. Det var tydligen väldigt svårt att förstå för vissa andra av hundägarna, men tack och lov förstod SJ och beställde då TRE taxibilar, en till mig, en till Rickard och en till de andra tre.


Taxibilarna kom tillslut och jag och Rickard förklarade att vi kunde åka tillsammans så länge inte hundarna behövde sitta tillsammans. Då trängde de ihop två personer med stora hundar tillsammans i den minsta taxin (avsedd för antingen Rickard eller mig) och en person med Jack Russel i den större taxin (även den avsedd för Rickard eller mig). Jag och Rickard fick alltså åka den största taxibussen med plats för åtta personer + stort bagageutrymme, den som egentligen var avsedd för de andra tre. Vill bara poängtera att det var de andra som bestämde denna fördelning, vi var bara glada så länge vi slapp åka med någon av de andra som inte för sitt liv kunde förstå hur en hund med rosa halsband kunde vara arg mot andra hundar.


Hur som haver, vi fick åka taxi till Hallsberg, en riktig lyx. När vi kom fram stod mätarn på ca 4000 kronor, tack SJ!


Tåg från Hallsberg vidare till Stockholm och det var ju inte direkt bara vårat tåg som inte hade kunnat gå idag, utan tåget var knökfullt med folk. Jag och Rickard parkerade oss med hundarna i hallen mellan vagnarna och hade en obekväm men trevlig resa till Stockholm.


Kom fram vid tolv och mötte Fredrik. Skulle ha åkt till Ullis (Fredriks syster) som fyllde år, men fyra timmar sen kändes det bättre att åka hem och sova.


Så, det var ett riktigt äventyr i går, och räknar jag efter var det till och med NIO timmar från Forshaga till Starrmora, det är ett rekord jag hoppas aldrig kommer slås.


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Skapa flashcards