Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Världens bästa!

Av Carro - 30 maj 2009 16:26

Trazzel och Askari! Lydnadstävling i Karlstad idag, upp i ottan och iväg, morgonhumör och jävlig. Iväg kom vi och piggare blev man, platsen la vi och sen blev det världens längsta väntan innan det var dags att gå in och köra programmen. Askari presterade ett underbart program, full kontakt hela tiden och underbar attityd som vanligt trots värmen. Ett nollat läggande hade kunnat ställa till det men det räckte till ett förstapris med 161,5 poäng. Underbara killen.Men allra bäst idag var ändå Trazzel, 173 poäng, första pris och första placering i lydnadscomebacken! Stort jättegrattis!! Återigen var det alltså brukshunden vs jakthunden och jakthunden tog det igen! Det var sista gången jag tävlade mot er! ;)Ikväll blir det lite vin och trevligt sällskap för att fira, nu ska jag sova vidare.

 
ANNONS
 
Åsa och Anders

Åsa och Anders

30 maj 2009 17:41

Super grattis till er.tänk att Bill och Bull fixade det, duktiga mattar som höll ihop hela dagen.
Skål från oss till er.
Å&A

http://wirabruks.se

 
Lina

Lina

30 maj 2009 18:07

Haha nästa gång möts dom i tvåan ;)

http://mybutterfly.blogg.se

 
Dvärghundspossen

Dvärghundspossen

31 maj 2009 09:26

Men... varför Karlstad? Det finns ju så mycket tävlingar här i krokarna?

http://www.metrobloggen.se/dvarghundspossensdagbok

 
Ingen bild

Börnis

31 maj 2009 11:18

Bill & Bull is the shit xD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se