Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 18 mars 2009

Finns inte...

Av Carro - 18 mars 2009 23:15

...så mycket att skriva om.


Har tränat lite med Swiper idag, men den rapporten kommer när klockan inte är kvart över elva på kvällen. I morgon antagligen då.


Har skrivit klart Djursjukvårdsarbetet och prytt framsidan med en bild på Lavapavan. Kan ju inte ha en blandis på framsidan till ett arbete om SKK, hur skulle det se ut? Så Lava fick det bli, blev riktigt fint! (jag lägger alltid ner på tok för mycket tid på framsidan när den verkligen har noll betydelse). Nöjd med arbetet i stort, fick med det jag tyckte var väsentligt på under 20 sidor, bra jobbat!


Har haft en helkväll med Lina och Börnis ikväll. Ätit pannkakor, myst framför Vänner och kollat på film. Trazzel har varit enda hunden i sällskapet för ovanligheten skull, han letade länge och väl efter Askari.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kasta mig i säng (låter farligt). Upp tidigt i morgon för temadag om miljö. Ser v e r k l i g e n fram emot detta. Det kommer säkert vara fantastiskt väder och då ska man sitta i en nersläckt sal och lyssna på föreläsare.


God natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se