Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 16 mars 2009

Mera hundträning

Av Carro - 16 mars 2009 22:59

Nån som trodde jag skulle hålla mig borta för att jag inte har någon hund hemma?


På eftermiddagen gick vi ut och körde systemövningar. Swiper var en riktig dröm att köra, det märks verkligen att sök är bland hans bästa. Märkte på mig själv att jag var en aningen feg, vågade inte riktigt släppa och ha lydnad med rädsla för att det skulle gå fel (tjuvstarta från stigen). Det är säkrare att ha kvar han på stigen så länge jag vill om jag har ett litet löst grepp i halsbandet. Fast ska jag va ärlig höll jag inte ens i halsbandet utan i EN lock bak på ryggen. Vadå feg?


Nästa gång ska jag vara modigare, våga släppa och låta honom verkligen klara av övningen ordentligt. Han märkte säkert inte ens vad jag gjorde, jag måste sett ganska patetisk ut där jag står med en hund helt i fokus och i rätt tanke men med ett litet tanigt grepp om en lock på ryggen.


Önskar vi hade filmat, men det blev inte så.


Har filmer från skidåkningen i fredags också förresten, de ska också in. Samt ett referat från RC-föreläsningen som bara väntar på att komma in på bloggen. Tänk vad saker och ting går segt ibland.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se